Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Obs Studio

Obs Studio
Ahoj! Chcete Natáčet Videohry atd? Jsem tu pro tebe ! Usmívající se Zdarma

Ahojte ! Dneska si ukážeme jak stáhnout Obs Studio ! Instalace Programu: jako první musíte kliknout na tenhle odkaz zde:https://obsproject.com/cs/download Musíte vybrat platformu co máte (Linux,Windows,Mac) A stáhněte.
Ještě je jeden problém v Obs Studiu a to si ukážem !
Černá obrazovka Jestli máte černou obrazovku < > Tam kde máte Scénu musíte dát + Plus a Název Scény třebaYouTube Máte Hotovo. Vedle scény v pravo máte Další +Plusko klikněte a vyberte co chcete snímat Hry,Obrazovku/reakce,Atd.. < A tam dáte snímat Okno Ale !(Musíte tu hru co chcete snímat Zaplou !) A další potřebné věci si nastavte jak chcete vy Usmívající se Dáte Ok a máte to ! V pravo máte nastavení/Settings klikněte na to Dáte Výstup Tam si nastavte potřebné věci + Klávesové zkratky a tam si dejte Začít nahrávat (Co chcete třeba f9 a ukončit nahrávání f8) A nahrávejte !
Nefunguje to? Napište do Komentářích Děkuji.Samuel

Galerie

Image #8

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.

Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrace volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %